WORKSHOP AVONDJE TOEVALLIGHEDEN

GELOOF JIJ NOG STEEDS DAT WAT JOU OVERKOMT TOEVALLIG IS?

Zou jij willen ervaren wat het is om in verbinding te zijn met alles wat er is? Kom en ervaar zelf een systeemopstelling.

Wat brengt een systeemopstelling:

-VERBINDING – ZELF ERVAREN – HERKENNING – NIEUWE INZICHTEN – ACTIVERING VAN JE WERKELIJKE VERLANGEN – HERSTEL

Waarom meedoen aan een opstelling?

In een opstelling zal je inzichten krijgen van bepaalde situaties, persoonlijke vragen, herhalende patronen, persoonlijke oordelen, gevoelens en emoties die je op dat moment bij je draagt. Op het moment dat je dit neerzet, ervaart, en/of toelaat kan er bevrijding los komen, heldere inzichten over een situatie of over een persoonlijk verlangen.

De thema’s voor een opstelling kunnen heel breed zijn. Dit kan gaan over: familie, werk, huisdieren, relatie, school, persoonlijke onzekerheden, gezondheid, angsten, verlangens, diepere inzichten enz.

Hoe ga ik te werk?

Als we als groep eruit zijn wie op dat moment de vraag in mag zetten, dan gaan we aan de slag. Wanneer de vraag helder is, dan gaan we het vraagstuk uitzetten in het veld en dan zullen we beginnen. In een systeemopstelling maakt het niet uit wie of wat je mag representeren, dit is altijd op dat moment met jou verbonden, een deel dat op dat moment gezien wil worden. Tenslotte zal ik je helpen om je verlangen/ wens te activeren.

LOCATIE EN PRIJS:

WIJKBOERDERIJ ALKMAAR, VONDELSTRAAT 31 1813AA IN ALKMAAR

TIJD: 19:30 – 22:00UUR

DATUM: 28/8/2017

KOSTEN: 15.- PP incl. koffie en thee (eenmalig aanbieding)

PARKEREN:  bij de naastgelegen sporthal