Classes

Agenda / Workshops

SYSTEMISCHWERK

EN NATUURCOACHING: 

WAT WIL JIJ EN WAT HEB JE NODIG?

Yes, we gaan naar buiten!

Kom en ervaar een ochtend vol magie met opstellingen (systemisch werk) en natuurcoaching. Het uitgangspunt van deze middag is te ontdekken wat jij nu nodig hebt en welke inzichten je mag ontvangen. Zo kan je weer nieuwe stappen gaan zetten.

Waar sta je nu en waar wil je naartoe?

Soms blijf je hangen in de dingen die je met je hoofd hebt bedacht of onbewust hebt meegenomen vanuit de overtuigingen van jouw ouders. Deze passen mogelijk niet (meer) bij je. Want wat wil je werkelijk in je leven aantrekken?

Luister naar je hart en je intuïtie.

Ik zie veel om me heen dat wanneer je niet luistert naar wat je hart en gevoel je echt te vertellen hebben, je onrustige, angstige of ontevreden gevoelens kunt ervaren en soms zelfs ziek kunt worden. Dit omdat jouw eigen en unieke energie (nog) niet de ruimte krijgt om te stromen. Je zoekt dan afleidingen die je uiteindelijk niet verder brengen, maar je weer terugwerpen, omdat er iets te zien, iets te leren valt. Dit leren kan echter met zachtheid en liefdevol zijn.

Kom en luister naar je intuïtie, naar je hart. Wat wil jij en wat heb jij nodig?

Meld je aan voor deze bijzondere workshop en ontdek de kracht van systemisch werk en natuurcoaching. Een kans om echt te luisteren naar jezelf en inzichten te krijgen die je verder kunnen helpen.

Datum: 23 juni

Tijd: 14:00 uur tot 16:30 uur

Locatie: Omgeving Egmond (exacte locatie en verdere info ontvang je bij aanmelding)

Investering: €47