FAMILIE- EN SYSTEEMOPSTELLINGEN

NEEM JE PLAATS IN HET SYSTEEM EN JE ZAL ALLEEN MAAR GROEIEN.

Contact

Wil je meer inzichten krijgen m.b.v. een opstelling?

Soms als we midden in een situatie staan kunnen we het overzicht verliezen en beginnen we vaak te focussen op één punt waardoor we lastig zien wat daar werkelijk achter zit. We beginnen dan te handelen met het hoofd en met de patronen die we al kennen, maar ons niet meer verder helpen. Dit kan jou als persoon blokkeren en belemmeren in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Een systeemopstelling is een hele mooie en krachtige manier om zelf even uit het desbetreffende systeem/ situatie te stappen. Je kan d.m.v. een opstelling makkelijker, de meestal diepliggende situatie(s), zien, herkennen en vooral voelen. Dit kan je inzichten geven, de ruimte geven om nieuwe stappen te zetten en de energie die vast zit weer te laten stromen. 

Themas

Welke thema’s kan je inbrengen?

Familie(familieopstelling)– voorouders – werk/collega’s – school – relaties –  persoonlijke levensvragen – patronen – persoonlijke ontwikkeling – nieuwe stappen willen zetten en nog veel meer.

How it works

Hoe werkt het?

In een systeemopstelling zal een deelnemer een vraagstuk inbrengen waar hij of zij helderheid over wilt krijgen.  De andere deelnemers worden uitgekozen als ‘representant’, een rol die jou als persoon een ander perspectief kan geven m.b.t. tot jezelf. Deelnemers krijgen door de vragende deelnemer een plaats in het vertrek (het ‘wetend’ veld) ten opzichte van de andere deelnemers en de paarden (indien de opstelling ook met paarden is).

Let the magic begin

Hoe kan het jou helpen?

Als allereerst is de ervaring van een opstelling al bijzonder op zich. Of je dit nu voor het eerst doet of dat je dit al vaker hebt gedaan, elke keer zit er weer informatie voor je bij. 

Een opstelling kan je veel inzichten geven en patronen zichtbaar maken. 

Het kan je helpen bij het bekrachtigen van jouw levenspad.

Je kan inzichten krijgen in de keuzes die je wilt gaan maken.

Dingen om je heen zullen weer gaan stromen, en gaan bewegen.

Je neemt jouw plaats in het systeem, waardoor jouw rol beter zichtbaar wordt. Hierdoor weet steeds beter wat jij als persoon echt wilt voor de volgende stap. 

 

HEEHAL

NIETS IS TOEVALLIG IN JOUW LEVEN!

email

info@jacquelinemoleresmorales.com