TALENTEN

Ben jij ook een MULTIPOTENT?

Wat is jouw talent?

Als ik vraag wat is jouw talent? Weet je die dan gelijk te beantwoorden? Zo ja, waar gebruik jij jouw talent voor en waar zet jij jouw talent voor in? Zo niet; is dat omdat je lang moet denken aan wat je talent is en weet je het eigenlijk niet zo goed of weet je simpelweg helemaal niet wat je talent is? 

Is jouw talent misschien wel dat je voor heel veel dingen interesse en talenten hebt?

Hoe dan ook, ik kan je vertellen, met 100% zekerheid, dat iedereen hier op deze wereldbol geboren is met minstens één talent, maar in praktijk zijn het vaak meerderen talenten. 

Talenten worden helaas maar weinig ingezet omdat ze niet herkend worden en omdat ze vaak niet eens weten dat ze een echte talent zijn!  

Missie!

Een van mijn talenten is om bij jou jouw talent(en) duidelijk zichtbaar te laten worden.  Wanneer je dit weet, dan gaat er een wereld voor je open. Je komt in je recht en je zal zien dat heel veel dingen op z’n pootjes vallen. Je kan vanaf hier gericht voor je doel gaan. Ik heb naast een groot intuïtief talent ook een pakket aan ervaringen en creativiteit die ik met jou kan delen om je te helpen tot je recht te laten komen.

Wanneer het duidelijk is wat jouw talenten/kwaliteiten zijn en je wilt hier echt iets meedoen, dan kan er nog wat weerstand en angst opkomen wat heel normaal is. Ook hierbij ga ik je helpen en je begeleiden zodat je niet de handdoek in de ring gaat gooien en dat je uiteindelijk kan gaan doen waarvoor jij gemaakt bent om te doen. 

Wanneer het duidelijk is wat jouw talenten zijn en je gaat de uitdaging aan, dan is er 100% succes garantie!

Uitvoering

Je gaat met mij een traject in van ca 6x 1,5uur in. Deze verdelen we over vier maanden. 

Je gaat zowel thuis als bij mij aan de slag. Er zal veel zichtbaar worden en je zal echte stappen gaan zetten om je talenten te gaan gebruiken. 

Na deze drie maanden weet jij veel duidelijker wat je talent is, wat je kracht is en hoe je deze in kan zetten. Je weet veel beter wat je echt wilt en wat echt bij je past. 

[easy-pricing-table id=”1714″]

DIT IS EEN INVESTERING IN JEZELF IN JE EIGEN GELUK. JE ZULT MOOIE INZICHTEN KRIJGEN OVER JEZELF EN IN WAT JIJ NU ECHT IN JE LEVEN WILT GAAN DOEN. WAT JIJ KAN EN WIE JIJ BENT!

IETS WAT JE HELE LEVEN BIJ JE ZULT DRAGEN.