PERSONAL COACHING

Mijn missie is om jou te inspireren, zodat je kan zien en voelen dat je er niet alleen voor staat in het leven. Maar ook dat het leven echt super mooi kan zijn, zelfs in zware momenten. Graag help ik je op weg om het leven lichter te benaderen en om jouw missie duidelijk te krijgen. Dit laatste is vaak essentieel voor het werkelijke geluk in je leven.

Iedereen die hier op de wereld rondloopt heeft een missie, een rol die niet alleen voor jou belangrijk is maar ook juist voor anderen. Zie het maar als een vacature die speciaal op jouw lijf geschreven is en daardoor help je het bedrijf verder. 

Een missie hoeft niet altijd iets zwaars of groots te zijn. Het kan ook soms iets kleins zijn, maar zeker niet minder belangrijk. In tegendeel juist, soms heeft het een hele krachtige uitwerking zelfs als jij je daar niet altijd bewust van bent.

Mijn coach benadering is nuchter met een spiritueel tintje. Dit omdat ik graag een brug sla tussen beide werelden wat juist heel goed samengaat en zeer effectief is. 

Met mijn ruime ervaringen en sterke intuïtie kan ik jou juist heel goed helpen. Naast diverse opleidingen, jaren werkervaring in het coachen o.a. m.b.v. paarden heb ik ook van nature sinds mijn kinderjaren de kennis om jouw energie waar te nemen. Hierdoor kan ik jou makkelijker en sneller helpen. 

Waar kan ik jou o.a. meehelpen:

  • Je maakt je vaak kleiner dan dat je werkelijk bent,
  • Je voelt je niet altijd thuis hier op aarde
  • Je wilt verandering in jouw leven en je weet niet waar te beginnen,
  • Je voelt dat iets jou nog tegenhoudt waardoor je niet echt vooruitkomt,
  • Je weet dat er meer is voor jou maar je kan er nog niet goed bij,
  • Je voelt dat je vastloopt in de dingen die je wilt doen

En als laatste wil ik graag toevoegen dat HUMOR een sterke en heldere helper is wat ik regelmatig en graag inzet ?TARIEVEN:

Eerste gesprek van 1,5uur is EUR 85.-

Gesprekken die daarna volgen van 1uur zijn: EUR 75.-

MOCHT JE MEER WILLEN WETEN, DAN KAN JE ALTIJD VRIJBLIJVEND CONTACT MET MIJ OPNEMEN: INFO@JACQUELINEMOLERESMORALES.COM  OF KLIK HIER