Details:

Naam Jacqueline Moleres Morales E-mail info@jacquelinemoleresmorales.com

Planning

Tijd:

Segmenten:

  • €65.-pp (workshop)

Systeemopstelling mbv paarden

Een systeemopstelling met paarden, wat is dat nu precies?

Systemisch werken gaat ervan uit dat iedereen wordt beïnvloed door de systemen waarvan men deel uitmaakt. Dit kan je familie zijn, maar ook je werk, je sociale omgeving, je dieren en zelfs jouw lichaam.

Alles wat er in zo’n systeem gebeurt en de plaats die jij er in inneemt, bepalen vaak onbewust hoe je handelt en waarom.

Door systemisch te werken krijg je inzicht in jouw eigen plek (jouw rol) in een systeem en je verhouding met anderen in hetzelfde systeem.

Het leert waar belemmeringen zitten en waarom je steeds vervalt in bepaald gedrag of in de ban bent van bepaalde gedachten.

Systemisch werken kan leiden tot acceptatie, maar is soms ook de sleutel voor de oplossing van waar je mee zit.

Lees hier meer over opstellingen

Wat is de rol van de paarden?

Paarden laten zich niet voor de gek houden, ze weten welke emotie je bij je draagt. Ze voelen jou feilloos aan. Ze zijn bijzonder goed in staat om jou te spiegelen en betreden jouw energieveld om je daar bewust van te maken.

De paarden lopen vrij rond in de opstelling. Zij zijn zeer vriendelijk en sensitief en zullen jou aangeven wat je nodig hebt. Doordat de paarden zich in de groep begeven voelt de opstelling natuurlijk en toegankelijk aan. Je zult je snel thuis voelen.

In principe zijn er twee deelnemers met een vraagstuk, de anderen zijn representant. Als representant leer je vaak meer omdatje echt meedoet in het systeem. De vraagsteller doet pas (indien hij/zij dit wilt) op het einde mee in zijn eigen systeem en zal dus voornamlijk observeren samen met mij zodat de informatie rustig kan bezinken. Ik geef veel persoonlijke aandacht aan de representant waardoor iedereen gelijk is. Daarom is voor iedereen de prijs gelijk.  

Inclusief: Thee/lekkers/(lunch zelf meenemen)