Waar hoor ik nu bij? Dit klinkt misschien voor velen raar, maar voor mij was dit heel lang een grote vraag die samenhing aan een zoektocht.

Ondanks dat ik nu echt weet dat ik nergens, overal en vooral bij mezelf hoor was het toch altijd een leuke ontdekkingstocht.

Ik heb zoveel diversiteit aan vrienden gehad in mijn leven. Verschillende culturen leren kennen en uiteenlopende avonturen mogen meemaken. Het maakte dat ik leerde om flexibel te zijn en me aan te passen aan deze diversiteit van mensen, culturen en vrienden. Het feit dat ik tot mijn 10e in Mexico heb gewoond heeft zeker een grote rol hierin gespeeld, maar hierover zal ik later meer vertellen.

Een van mijn (1.000.000 ;-P) uitdagingen was om de rust te vinden en me thuis te voelen bij mezelf, maar de grootste uitdaging was om bij mezelf te blijven wanneer ik in contact ben met anderen (vooral bij mensen die erg kunnen overheersen). Gelukkig weet ik nu veel beter hiermee om te gaan wat soms hele verrassende wendingen geeft.

-Welkom thuis-

www.jacquelinemoleresmorales.com