WELKOM

COACHING – WORKSHOPS – INSPIRATIE

GEINSPIREERD DOOR HET LEVEN

WANNEER NATUUR, DIER & MENS SAMEN KOMEN

DE KRACHT VAN DE NATUUR & DE BOODSCHAP VAN DE PAARDEN. 

OVER MIJ

Als half Mexicaanse en half Nederlandse heb ik beide culturen goed leren begrijpen. Naast dat ik negen jaar in Mexico heb mogen wonen heb ik ook altijd de mogelijkheid gehad om al vanaf jonge leeftijd veel te kunnen reizen. Hoewel er wereldwijd veel verschillen zijn (wat overigens de wereld zo leuk maakt) zijn er ook heel veel gelijkenissen wat voor mij nog duidelijker maakte dat we allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn nieuwsgierigheid naar andere mensen en culturen is altijd sterk aanwezig geweest. Vanaf kinds af aan observeerde ik alles en iedereen, maar wat mij het meest fascineerde waren de mensen, de dieren en het mysterie van het leven.

ERVARINGEN

Jacqueline is een ontzettend fijn mens. Prettige uitstraling die liefheid maar ook kracht uitstraalt. Respect, rust en kracht was wat zij uitstraalde wat mij steun bood tijdens de lastigere momenten. Een coach die ik absoluut aanraad als je op een vertrouwde plek wilt zijn waar je niet of nauwelijks barrieres voelt om jezelf open te stellen.

-Charissa-

ERVARINGEN

Als representant deed ik mee met een familieopstelling met paarden, begeleid door Jacqueline. Zij is hiervoor niet alleen opgeleid, maar heeft ook een natuurlijk aangeboren talent. Ook de rol van de paarden was onvergetelijk. De dame met de hulpvraag was enorm geholpen en had een duidelijk antwoord op haar vraag. Ook ik als representant ben weer tot nieuwe (familie)inzichten gekomen waar ik echt wat aan heb en mee verder kan. Al met al een hele waardevolle, maar vooral ook bijzondere ervaring.

Astrid

ERVARINGEN:

Dat ik een bijzondere band met paarden heb wist ik al, en nu heb ik ook nog eens een stukje van hun ‘coachingstaal’ mogen leren verstaan. Met behulp van m’n eigen intuïtie, en onder bezielende begeleiding van Jacqueline’s ervaring. Wat een dag!! 

 Nogmaals dank voor een geweldige middag!! 

Liefs, Annelisa

ERVARINGEN:

Op 14 december 2016 mochten mijn schoondochter en ik, Erna, meedoen met de eerste familieopstellingen met de paarden van Joke en Irma. Ik ken Joke en Irma al heel lang en samen met Jacqueline werden we hartelijk verwelkomd in de Stay Okay. Daar namen we wat te drinken en kregen we uitleg. Op het land met de paarden kon het werk beginnen. Eerst nog even een oefening om wat dichter bij jezelf te komen. Daarna de onderlinge “rolverdeling” wie gaat voor wie of wat representatief staan. Het was zo bijzonder om te zien wat de reactie was van de paarden. Jacqueline legde goed uit wat de paarden bedoelden met hun handelen. Werd er niet geluisterd dan liep het paard weg….bij lichamelijke ongemakken werd er healing gegeven. Maar vooral kregen we antwoorden op de vragen die we hadden. Kortom een fantastische ervaring die ik zeker nog een keer wil gaan meemaken.

Erna

ERVARINGEN

I am grateful for :
1. Jacqueline Moleres Morales and her beautiful family constellation work.
2. The volunteers that did an amazing energetic work.
3. For all the teachings, the healing and growth from today.

Michelle & Reinier

INFO

Locatie

Alkmaar en omgeving

Maak een afspraak

Je kan altijd vrijblijvend contact opnemen

E-mail

info@jacquelinemoleresmorales.com

BLIJF OP DE HOOGTE

ABONNEER

1 + 2 =